Hvordan takler du hverdagen?

Ikke alle dager er like lette. 😰Vi har tunge dager, fine dager, triste dager, stressa dager, irriterte dager, glade dager og ikke minst de dagene hvor kroppen helst skulle ligget under dyna! 😵 🤔Hvilke dager har DU flest av?  I perioder har jeg de dagene der jeg starter med stress, har sovet dårlig eller føler […]

Les mer

Slik gjør du 2019 til DITT år!

Har du satt deg som mål å bli mer aktiv, trene mer eller spise sunnere? Har du tidligere startet friskt ut med nyttårsforsetter som sakte men sikkert ble silt ut med tiden? De første ukene er ofte ikke så vanskelige. Da er du motivert og klar for å se resultater.  Kanskje har du fått gode […]

Les mer

Stress kan gi store konsekvenser for kroppen.

Jeg vil dele et veldig viktig budskap om hvordan kroppen kan svare på langvarig stress. Det rammer også urovekkende ofte hos barn og mange går med smerter over lang tid uten å finne ut av hva det kommer av.  Jeg er utrolig stolt av min kunde Christine som har delt av sine egne erfaringer om […]

Les mer

Hva skal man spise etter trening?

Mange av mine kunder spør meg hva man skal spise etter trening. Etter dagens utetrening i perfekt høstvær ☀️, ville jeg dele min egen oppskrift på verdens beste havregrøt a-lá Natasja!??‍? Nå som kulda sniker seg på er det ekstra godt med varm deilig grøt. Havregrøt trenger nemlig ikke være tørt og kjedelig! ? Det er selvfølgelig veldig […]

Les mer