Er du lei av å ikke få resultater?

Gir du jernet innimellom men mister motivasjonen fordi du ikke ser noen endringer?

Skippertak og jojo-trening er en kjent problematikk og noe jeg ofte ser er problemet til de som ikke når målene sine.

Så hva skal til for å holde deg i gang lenge nok til at resultatene lar seg vise og at motivasjonen øker nok til å klare å holde på rutinene?

natashja-4

Alle er forskjellige og ingen er like.. Ja det er to sider av samme sak. Og det samme gjelder også for å få resultater. Du må både bestemme deg for hva du vil og planlegge gjennomføringen. Det holder ikke å bare vite hva man vil oppnå.

Det gir svært få resultater å gå rundt å tenke at du gjerne skulle gjort noe med baderingen rundt magen. For du ønsker jo å føle deg vel året rundt? Ikke bare i badesesongen. Den er jo hun en liten prosent av hele året.

Om du var en av de som startet å tenke på at superundertøyet og boblejakka skulle av i april, mai kanskje ikke før i juni, så skjønte du nok fort at det allerede var for sent å trimme seg ned til badetøyet for denne sommeren. «Sommerkroppen» er ikke en motivasjon som er god nok for å holde de gode rutinene over tid. 

Mange står å tipper på dørstokken i flere år før de gjør noe!

Skal du ha noen som helst sjans for neste avklednings sesong så er det på tide å starte nå! Ikke fordi du skal ligge på latsiden de første seks månedene for så å starte hardt ut i januar. Men for at det faktisk tar tid å få rutinene inn så resultatene ikke bare kommer for en liten periode men at de blir!

Hvordan skal JEG klare det?

Det tar seks til tolv måneder å innarbeide rutiner som blir der. Derfor virker ingen quickfix for å få varige resultater. Først og fremst må du sette deg realistiske mål med milepæler underveis for å se at det du ønsker skal skje faktisk er på vei.

Det som tar tid og er det vanskeligste er å innarbeide rutinene lenge nok til at det blir en del av hverdagen. Først da får du resultater som varer livet ut. Det innebærer blant annet å jobbe med motivasjon og selvdisiplin for å ikke falle av før den nye livsstilen har blitt den nye hverdagen.

Mange tror at bare det å komme i gang med å tvinge seg ut på trening uten særlig lyst eller en plan på hva og hvorfor, er alt som skal til for å nå resultatene man ønsker seg. Men uten en skreddersydd og målbar plan med gode motivasjonsfaktorer er sjansen for at du kommer i mål uten å falle tilbake til gamle vaner ganske liten. Det ser vi er noe av det viktigste fokuset vi har når vi skal gi kunder resultater og gode hverdagsrutiner som de holder på. Det må jobbes med alle deler av kroppen hvor hodet er det aller viktigste.

 

Du må bestemme deg for det.

Jeg skjønner at det ikke er mange som får det til på egen hånd, for det krever som sagt ekstremt selvdisiplin og mye kunnskap om hvordan målene skal kunne nås. Mange av de som når målene sine har jobbet hardt i mange år og også vært i den usunne delen av skalaen. Der det har gått over fra å være sunt til å bli for ekstremt for kroppen. 

Det krever mye å finne en sunn balanse, det vet jeg. Fra å selv være storrøyker med et kosthold som et gatekjøkken og null styrke eller kondisjon, klatret jeg oppover den bratte stigen helt alene. Jeg var også innom den ekstreme enden av skalaen og var så og si et beinrangel en lang periode.

Det tok mange år å komme hit jeg er i dag. Det har ikke bare vært en smal sak. Men heldigvis har jeg fått mange år på å teste hva som virker og ikke virker så andre kan slippe å ta den lange tunge veien som jeg har gått. 

Den gangen var det ikke vanlig med personlige trenere, men hadde jeg visst at jeg kunne fått hjelp etter hvor hardt arbeid jeg måtte igjennom så er jeg ikke i tvil om at jeg ville skaffet meg det! Det er virkelig så verdt å spare 5, 10, 15 år kanskje til og med livet på å få den hjelpen til å få gode rutiner som varer.

For mange så vil det dessverre aldri skje om de ikke får den oppfølgingen de trenger. Og derfor begynte jeg selv å hjelpe andre til å nå målene sine. Fordi jeg vet at det er mulig og fordi jeg vet hvordan man kan nå det man vil uten å slite seg i hjel.

For å vise deg hva jeg mener og hva som gjør at jeg elsker jobben min så kan du se dette korte intervjuet av Peter som fikk et nytt syn på å holde gode rutiner. Det rører meg å høre hva det gjør med kundene våre og derfor brenner jeg så mye for nisjen jeg har bygget opp. Som i disse dager har 1 års jubileum!

1 år med forlengelse av liv og lykkeligere mennesker! DET skal feires!

Jeg bare elsker å se når kundene gløder av energi og en kropp de er stolt av! 

Se denne korte videoen om Peter som fikk en sunn livsstil uten store inngrep i hverdagen!

Peter fikk endret hverdagen sin uten store inngrep!  

Jeg håper at dette gir deg motivasjon til å ta action nå! Ikke vent til januar eller neste vår.

Du må komme i gang nå om du skal få noe glede av formen din i 2017!

Hopp av gjerdet og start i dag for du har ingen tid å miste!

 

Hvor skal jeg begynne?

Vi hjelper mange over den tyngste kneika og veit at alt er mulig.

Trenger du hjelp til å få skreddersydd en plan som får deg til målet, så er du velkommen på en kaffe så vi kan lage en sikker plan for deg. 

Vi ønsker å hjelpe de som vil ha resultater som varer. Derfor får du denne samtalen med oss gratis og uforpliktende så vi kan legge det viktigste grunnlaget for at du skal få resultatene du ønsker deg. 

Her kan du få samtalen.

Min oppfordring til deg er..

Uansett hva du gjør så GJØR noe.

Skriv ned hva du ønsker å opnå.

Hvorfor vil du nå målene?

Hva må du gjøre for å komme dit du vil?

Har du tid og energi til å gjøre det alene eller trenger du hjelp til å komme i riktig spor?

Ikke lur deg selv men vær ærlig og realistisk, da kommer du lengst. 

Trenger du hjelp, så be om hjelp. Det er kun DU som kan prioriterer din helse og ditt liv.

 

Hvis du mener at du klarer det på egenhånd og trenger et program du kan følge, så har jeg laget et effektivt program med alt du trenger for å blir sterkere få bedre kondisjon. Hele dette programmet får du GRATIS! Men husk at om du innerst inne vet at du trenger en som motiverer deg, lærer deg teknikkene som gjør det effektivt og vil spare tid så ta kontakt med oss nå!

Her kan du laste ned programmet.

Vil du ha en samtale med oss så book deg inn her.

Jeg ønsker deg en deilig dag!

PS! Følg oss på Facebook og få inspirasjon og tips du kan ta i bruk underveis!

Hvis du fikk noe ut av innlegget så setter jeg pris på om du legger igjen en kommentar og deler innlegget med dine venner på facebook. Tusen takk for at du deler!

Varme klemmer fra Natasja Chantell

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: