Hvordan bli tryggere på deg selv med en sterk fysisk og mental helse!

Jeg hadde en elendig form, usunn livsstil og et dårlig selvbilde. Nå har jeg en kropp jeg er stolt av med masse energi, overskudd og en sterk fysisk og mental helse som jeg aldri hadde drømt om at jeg skulle få!

Hvor kommer lykken i fra og hvordan blir man mer lykkelig?

Hva holder oss egentlig igjen fra å få den kroppen og helsa vi vil ha? 

Hvordan kan du bli trygg nok i deg selv så du kan tørre å leve ut dine drømmer? 

Mange tror det ikke er mulig å både forlange en god helse, stram, sterk og smertefri kropp, et godt selvbilde og masse overskudd til å kunne gjøre alt du vil og drømmer om. Ikke minst de hverdagslige tingene som å være aktiv, leke med barna, ta seg en joggetur i marka eller spenne på seg ryggsekken å gå fjelltur.

Joda, det er enklere enn du tror!

Dette er mål de fleste av mine kunder drømmer om når de starter med personlig oppfølging.
Og det får de til! Hvor rått er ikke det!?

Hvordan går dette an tenker du kanskje? «Jeg har jo prøvd dette hundre ganger!»

Vi alle trenger hjelp til ting man ikke har nok kunnskap om. Selv om mange tror de vet hva som skal til så er det svært få som virkelig vet det og som klarer å endre livsstilen uten å falle tilbake. Det er absolutt ikke et nederlag!

Jeg vet hvordan jeg bytter dekkene på bilen, men ber jeg om hjelp? JA! For jeg vet at jeg sparer mye tid på å få de som kan det til å hjelpe meg.

Jeg liker å jobbe med hele mennesket fordi jeg mener at det må mentale endringer til for å endre kroppens fysiske form. 

Dessverre er de fleste i min bransje kun opptatt av det visuelle. Og det er den snareste veien til å miste resultatene eller aldri komme helt i gang. Å jobbe slavisk med trening uten å jobbe mentalt gir deg ikke nok.

Det blir kjedelig, målløst og du gjennomfører ikke helhjerta fordi det ikke gir deg resultater som varer. De færreste får resultater i det hele tatt fordi de aldri kommer dit hvor det begynner å skje endringer.

Sånn holdt jeg på lenge selv. Og jeg ble til slutt så lei at jeg la opp hele håpet om å få til noe som helst. Men jeg er evig takknemlig for at jeg bestemte meg for å ikke gi opp. Jeg tok opp kampen og snudde den elendige livsstilen jeg hadde før jeg lot meg selv forfalle helt i søpla.

Alt for mange drøyer og drøyer, helt til de mister troen på at de noen gang skal klare å få den helsa de ønsker seg og bør ha.
Jeg håper jeg kan inspirere deg med min deling.

Vil du ha en endring så gjør det nå! Du får ikke flere sjanser.

Du har ett liv og en sjanse så ta for guds skyld vare på denne kroppen du skal bo i livet ut.

Selv om videoen er lang har jeg valgt å ikke redigere den, nettopp for å dele mine tanker ærlig og usensurert.

 

Hva holder deg igjen?

Jeg har satt meg mange mål jeg har nådd, som jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare å oppnå!

Jeg er livredd hver eneste gang jeg skal gjøre noe jeg ikke har helt kontroll på. Som for eksempel å dele mine egne såre historier. Men jeg har lært at man ikke oppnår noe som helst om man ikke tør å satse. Jeg skilte meg fra treningssenter bransjen hvor jeg hadde jobbet mange år. Jeg ville tilby noe mer personlig.

Jeg ville hjelpe de som ikke liker så godt å eksponere seg på et treningssenter og som vil ha en mer tilpasset og privat oppfølging. Så mange som 9 av 10 trenger hjelp til å gjøre ting riktig for å ikke skade seg eller kaste bort mange år.

Det viste seg å stemme! Tilbudet jeg bygget opp har blitt overraskende godt mottatt. Og det er utrolig gøy! Jeg tror at mer personlig oppfølging med fokus på riktig motivasjon og at man kan komme som man er, senker terskelen for å gjøre noe med helsa. Man slipper å føle seg for utrent til å starte opp, som mange dessverre gjør!

Jeg ville utvikle et konsept som endrer alle deler som skal til for å få resultater som virkelig gir langvarige resultater og livsglede. En oppfølging som endrer folks livskvalitet og ikke bare for en periode, men for resten av livet. For seg selv og alle rundt seg.

Mitt mål nå er å bruke all min kraft og energi på å nå ut til de som kan ha nytte av min inspirasjon og støtte til å ta tak i seg selv og få det livet og den helsa de fortjener!

Mange spør meg hva som driver meg. Nemlig andre menneskers velvære.

Jeg ser så store og positive ringvirkninger av at mennesker står sterkere i seg selv, med en kropp og et liv som gjør de lykkelige. Og nettopp det driver meg. Når jeg ser hvordan kundene mine vokser og utvikles i alle deler av livet sitt, betyr det alt for meg!

Jeg kan innrømme at det er en sær og tøff jobb. Men fy fader så motivert jeg blir når et menneskeliv kan snu fra en nedadgående spiral til å bli full av livsgnist og energi!

En lykkelig helse er like viktig for å prestere godt på jobben, for barna, for kjæresten og venner.

Kroppen er det viktigste vi har. Det er roten til alt vondt men også ekstremt mye godt!

Hva er dine mål og hva drømmer du om?

Er du klar til å hoppe?!
Hva stopper deg eventuelt fra å gjøre noe med det?

Pst. Jeg har bestemt meg for å trosse frykten min og starte videoblogging (hvor ofte tør jeg ikke si enda for det tok meg nemlig over en måned før jeg turte å poste denne videoen).

Fordi jeg er genuint interessert i å hjelpe andre og jeg kan bruke min kunnskap og den positive erfaringen jeg har hatt, håper jeg å kunne gi andre troen til å få til det de vil. Så jeg hopper ut i det!

Hopp før du er klar – Det er første steg!

Hvis du liker å bli inspirert blir jeg glad om du deler dette med dine facebookvenner.  Det er mange der ute som trenger det!

 

Få min treningsinspirasjon og gratis program med enkle øvelser du kan starte med!

Last det ned her!

Klemmer i fleng fra Natasja Chantell.

 

Click Here to Leave a Comment Below

Aslak Lidtveit - 18. april 2017

Flotte, vakre Natasja?
Dette var modig gjort og fint å høre på. Jeg er glad du fant din formel og jeg gleder,meg til å jobbe med deg det neste året. Hatten av for deg ?

Reply
  Natasja Chantell - 20. april 2017

  Så hyggelig Aslak! Jeg gleder meg til å støtte deg med mange gode resultater fremover! Du skal få kjenne på det enorme potensialet og bygge på styrken som bor i deg;) Klemmer i fleng! <3

  Reply
Glenn - 26. april 2017

Tøft 🙂 Den dørstokk mila er både lang og høy….

Reply
  Natasja Chantell - 29. april 2017

  Den føles mye lengre ut enn den er;) Men den vokser for hver dag, så ta sats og hopp med en gang! 🙂

  Reply
Maiken - 12. desember 2017

Flott innlegg 🙂 håper du kan hjelpe meg i gang også ?

Reply
  Natasja Chantell - 28. desember 2017

  Så hyggelig! Det er klart jeg kan Maiken:)

  Reply
Leave a Reply: